Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Meet Σοφία Νικοπούλου, αρχιτέκτονας

Η Σοφία Νικοπούλου είναι αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και τεχνολόγος μηχανικός. Εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά έρχεται κοντά σας μέσα από το blog της στο www.nikopouloudesign.blogspot.com. Στην σελίδα της μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες προτάσεις διακόσμησης, οδηγίες για σωστή διαρρύθμιση και πολλές προτάσεις DIY. Έχοντας βγει στην αγορά εργασίας πριν από 3 χρόνια, σαν νέα διακοσμήτρια σας δίνει φρέσκες ιδέες με κέφι και δημιουργικότητα. 


Η Σοφία αποφοίτησε το 2007 από την σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και το 2009 πήρε το πτυχίο της από την σχολή Akto ArtDesign στο τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων & Διακόσμησης. Με συνεχή ενημέρωση πάνω στα νέα υλικά και τις τάσεις της διακόσμησης αλλά και μέσα από την τεχνική της κατάρτιση ως μηχανικός, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων αλλά και την υλοποίηση της κατασκευής ή της ανακαίνισής τους, σε όλη την Βόρειο Ελλάδα.

Μέσα από το blog της μπορείτε να ζητήσετε σχέδια και συμβουλές για τον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε, μιας και η «Διακόσμηση online» είναι η πρόταση της Σοφίας για εύκολη και οικονομική επαγγελματική βοήθεια. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί και η δική σας άποψη μετράει!

wibiya widget

Hand Art Eveline

Hand Art Eveline
Χειροποίητα κοσμήματα, προσκλητήρια βάπτισης , γάμου, παιδικοί πίνακες

Home Design, επιπλα, διακοσμηση, feng shui & συμβουλες για ενα ομορφο οικολογικο σπιτι!

RealShop

RealShop
έξυπνα gadgets με στυλ & φαντασία, για την κουζίνα.... κάντε κλικ στην εικόνα

Για περισσοτερες ιδεες και λυσεις

Για περισσοτερες ιδεες και λυσεις
Κάντε κλικ στην εικόνα

Προσφορες εως και 50%

Προσφορες εως και 50%
Κάντε κλικ στην εικόνα

Συνολικες προβολες σελιδας