Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Καρέκλα Τραπεζαρίας: Πώς να επιλέξετε την ιδανική!

Το homedesignbyelkal.blogspot.com σε συνεργασία με το κατάστημα επίπλων Κοσμείν, σας παρουσιάζουν προτάσεις για την επιλογή καρέκλας τραπεζαρίας για το σπίτι σας!

Οι καρέκλες της τραπεζαρίας είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι του σαλονιού σας και πρέπει να επιλεχθούν σωστά με γνώμονα την αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητά τους.

  • Προσέξτε την πλάτη της καρέκλας. Δοκιμάστε καταρχάς εάν είναι πρακτική και βολική για εσάς. Είναι πολύ σημαντικό να επιτελεί η καρέκλα τη λειτουργία για την οποία την αγοράζετε. Μία ωραία αισθητικά καρέκλα αλλά καθόλου πρακτική είναι μια κακή επιλογή.
  • Ελέγξτε τα πόδια της καρέκλας. Δείτε το κατά πόσο ταιριάζουν στη γενικότερη αισθητική γραμμή του σαλονιού και της τραπεζαρίας. Στη συνέχεια δείτε το κατά πόσο μπορούν να «αντέξουν» στη χρήση που σκοπεύετε να κάνετε στις καρέκλες. Υπάρχουν πολύ όμορφες αισθητικά καρέκλες, με τόσο «αδύναμα» πόδια που γνωρίζεις εξαρχής ότι προορίζονται μόνο για διακοσμητικές.
  • Αισθητική και χρώματα: Η καρέκλα πρέπει να ταιριάζει στην αισθητική του σαλονιού σας και φυσικά της τραπεζαρίας! Είναι σημαντικό να διατηρούμε μία ενιαία αισθητική στο χώρο μας μέσα στην οποία τα διάφορα αντικείμενα που την απαρτίζουν θα αλληλεπιδρούν αρμονικά μεταξύ τους.
  • Ποιότητα και αντοχή: Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για μία καλή επιλογή καρέκλας τραπεζαρίας. Προσέξτε την ποιότητα της καρέκλας σκεπτόμενοι πάντα μακροχρόνια τη χρήση για την οποία αγοράζετε την καρέκλα. Μην ξεχνάτε ότι η καρέκλα είναι ένα έπιπλο το οποίο έχει να δεχθεί πολλές «πιέσεις» καθόλη τη ζωή της!

Το κατάστημα επίπλων Κοσμείν διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από καρέκλες τραπεζαρίας, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε πριν αγοράσετε καρέκλα για την τραπεζαρία σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί και η δική σας άποψη μετράει!

wibiya widget

Hand Art Eveline

Hand Art Eveline
Χειροποίητα κοσμήματα, προσκλητήρια βάπτισης , γάμου, παιδικοί πίνακες

Home Design, επιπλα, διακοσμηση, feng shui & συμβουλες για ενα ομορφο οικολογικο σπιτι!

RealShop

RealShop
έξυπνα gadgets με στυλ & φαντασία, για την κουζίνα.... κάντε κλικ στην εικόνα

Για περισσοτερες ιδεες και λυσεις

Για περισσοτερες ιδεες και λυσεις
Κάντε κλικ στην εικόνα

Προσφορες εως και 50%

Προσφορες εως και 50%
Κάντε κλικ στην εικόνα

Συνολικες προβολες σελιδας